Van der Heide Keukens in Dokkum is al sinds jaar en dag de keukenexpert van Friesland en Groningen. Kom langs in onze kleine maar doeltreffende showroom waar we u de nieuwste snufjes laten zien!

Contact Info

Over ons 2

Wij zijn een klein familiebedrijf gespecialiseerd op het gebied van keukens.

Eerlijk advies over onze producten, de geduldige service en de kwaliteit van onze producten vormt de basis van ons bedrijf. Wij denken met u mee van de eerste oriëntatie tot de montage van uw keuken. Van der Heide Keukens levert Schmidt en Rotpunkt keukens. Van beide merken hebben wij een aantal opstellingen in onze showroom staan en heeft u een ruime keuze in kleur en materiaal.

Van A tot Z.

Er komt veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Naast alle keuzes in uw keukenontwerp, zoals de opstelling, welke kleuren, materiaal en apparatuur, moet er ook nagedacht worden over de montage en de bijkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld gas, water en elektra, timmer- en stucwerk, sloop en montage. Van der Heide Keukens kan dit allemaal voor u organiseren.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor u om al uw wensen in kaart te brengen en kunnen daarnaast ook bij u thuis langskomen voor advies over alle technische zaken.

De perfecte keuken.

Modern, klassiek, landelijk .. over smaak valt niet te twisten, en bij het kiezen van uw nieuwe keuken spelen ook andere factoren een rol zoals de praktische kant van een keuken; een oven die zichzelf reinigt of een vriezer waar geen ijsvorming in komt.

Door u goed te laten informeren kunt u weloverwogen keuzes maken.

Het werkblad, de blikvanger.

Keramiek, graniet, composiet, hout, RVS, marmer of kunststof; ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en uitstraling. Onze leveranciers
Inbouwapparatuur, voor ieder wat wils.

Elk jaar komen er weer modellen met nieuwe functionaliteiten op de markt. Inmiddels is het aanbod zo groot dat het mogelijk een hele opgave is hierin uw keuzes te maken. Uiteraard kunnen wij u hierin ook uitstekend assisteren.

Bij de keuze voor onze partners hebben wij naast gerenommeerde merken zoals AEG, ATAG, Pelgrim en Küppersbusch ook een aantal specialisten gekozen. Liebherr voor het koelen en vriezen, Falcon voor vrijstaande fornuizen en Novy als specialist in hoogstaande afzuigkappen en kookplaten.

Overige partners zijn: Opera, Teka en Inventum.

De kraan en de spoelbak.

Dit zijn de meest gebruikte onderdelen in uw keuken en in allerlei types, maten en prijsklassen verkrijgbaar. Met name de Quooker, een kraan waarmee u direct kokend water kunt tappen, is een uitermate praktische kraan die steeds vaker wordt gekozen. Wij hebben op onze showroom een werkend exemplaar staan en kunnen u hier alles over vertellen. Uiteraard hebben wij ook een mooie selectie mengkranen ten toon gesteld.

Verlichting.

Verder willen wij de verlichting nog benoemen. Dit is hetgeen waar weinig of vaak op het laatst pas aandacht aan wordt geschonken terwijl het een grote sfeerbepaler in uw keuken is. Onze keukens kunnen worden geleverd met inbouw spots of ledstrip verlichting, deze zorgen voor een goede
werkblad verlichting welke makkelijk kan worden veranderd in sfeerverlichting. Op onze showroom kunnen wij u ook zeer bijzondere verlichting van Novy tonen.