Van der Heide Keukens in Dokkum is al sinds jaar en dag de keukenexpert van Friesland en Groningen. Kom langs in onze kleine maar doeltreffende showroom waar we u de nieuwste snufjes laten zien!

Contact Info

Keuken kopen in Friesland of Groningen 

Een keuken kopen in het noorden van Friesland of Groningen doet u bij Van der Heide Keukens! Kom langs in ons pand in Dokkum, waar we met een kleine, maar doeltreffende showroom de nieuwste snufjes laten zien. Van verlichting die wordt bediend met handbewegingen tot een gasfornuis met downdraft en opvangbak. Kortom, voor het kopen van een keuken in de regio Noord-Friesland of Noord-Groningen zit u bij Van der Heide Keukens goed! Maak snel een afspraak en kom langs.

Maatwerk 

Een keuken van Van der Heide Keukens is altijd maatwerk, want keukens zijn er in heel veel soorten en maten. Van standaardopzet tot een uitgebreid luxestatement en budget speelt hierbij natuurlijk ook een rol. Net als smaak, de beschikbare ruimte en verdere wensen en eisen. In elk geval staan wij van begin tot eind voor u klaar, van het ontwerp tot plaatsing en zelfs de keukenverbouwing.  

Stap 1: ontwerp  

Nadat u bij ons in de showroom een aantal keukens hebt bekeken, inventariseren we samen hoe uw ideale keuken eruitziet en wat uw wensen en eisen zijn. Hier nemen we ruim de tijd voor en mocht u foto's of een blauwdruk van uw huidige keuken o.i.d. meenemen, dan bespreken we deze ook. We geven eerlijk advies, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.  

Stap 2: inmeten 

Op afspraak komen we langs om de keuken op te meten en brengen we mogelijke beperkingen of aandachtspunten in kaart. Met meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van keukens, weten we problemen snel te herkennen én daar een oplossing voor te vinden. 

Stap 3: tekening 

Na deze inventarisatie sturen we binnen een aantal dagen kosteloos een ontwerp van uw keuken toe via de mail. Natuurlijk is deze ook daarna nog aan te passen aan uw wensen. Is definitief besloten wat voor keuken er gaat komen? Dan bestellen wij deze voor u!  
Let op: normaal gesproken leveren we keukens binnen 3 maanden op, maar i.v.m. de huidige, wereldwijde leveringsproblemen kunnen we dat niet garanderen.  

Stap 4: demontage 

Voordat we de nieuwe keuken plaatsen, verwijderen we eerst de oude. We kunnen deze ook voor u afvoeren, zo hoeft u dat niet meer te doen. 

Stap 5: nieuwe keuken plaatsen 

Het plaatsen van de nieuwe keuken duurt meestal een dag of 3 met uitloop tot een week. Wij zorgen ervoor dat dit goed gebeurt en dat alles precies op de juiste plek staat.  

Let op: moet uw keuken verbouwd worden? Dan doen wij dit ook voor u! Dit bespreken we natuurlijk van tevoren tot in de puntjes, zo realiseren we exacte de keuken zoals u die wilt. 

Stap 6: afmaken 

We plaatsen alle apparatuur op de plekken waar dat moet en zorgen ervoor dat de keuken tot in de puntjes wordt afgeleverd. Alles wordt netjes afgewerkt en afgeleverd, zo bent u voor de komende jaren weer voorzien van een prachtige keuken! 

Keukenrenovatie   

Wij leveren keukens in heel Noord-Friesland en Noord-Groningen, maar wist u dat wij ook keukens renoveren? Onze klanten kiezen hier vaak voor als de apparatuur bijvoorbeeld nog goed is, maar de frontjes toe zijn aan vervanging. Of als de nieuwe keuken gebouwd moet worden rondom het huidige keukenblad. Omdat keukenrenovatie goedkoper is dan een nieuwe keuken, is dit ook een slimme manier om een hogere waardebepaling te krijgen van uw huis.  

Keuken kopen in Friesland of Groningen 

Kom eens langs bij Van der Heide Keukens in Dokkum, de keukenspecialist in Dokkum. Wij werken voornamelijk op afspraak, neemt u vandaag nog contact op? We heten u graag welkom in onze showroom als u op zoek bent naar een keuken in Noord-Friesland of Noord-Groningen!