Van der Heide Keukens in Dokkum is al sinds jaar en dag de keukenexpert van Friesland en Groningen. Kom langs in onze kleine maar doeltreffende showroom waar we u de nieuwste snufjes laten zien!

Contact Info

Over ons

Een keuken kopen in Dokkum e.o. doet u bij Van der Heide Keukens. Wij staan voor hoge kwaliteit, eerlijk advies en ontzorgen u volledig. Onze keukens worden gemaakt door de keukenfabrikanten Schmidth of Rötpunkt, beide merken hebben zo'n 100 jaar ervaring in het vak en staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Zo krijgt u gegarandeerd een keuken waar u lange tijd plezier van heeft.  

Ook wat betreft apparatuur leveren we alleen duurzame producten. Zo zijn we dealer van o.a. de A-merken Atag, Liebherr en het minder bekende maar zeer goede Küppersbusch. Meer weten over onze merken?

Ontzorgen 

Bij het kopen van een keuken komt veel kijken. Niet alleen het uitzoeken van de frontjes, grepen en apparatuur, maar ook het plaatsen, installatiewerk etc. En wat als er ingrijpende veranderingen nodig zijn, zoals de meterkast aanpassen of een muur slopen?  

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontzorgt Van der Heide Keukens in Dokkum u hierin van a tot z. We nemen de tijd voor u en samen gaan we om tafel om te bespreken wat u zoekt en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn. Daarna regelen wij alles van begin tot eind.  

Dat stopt niet bij het neerzetten van de keuken, maar omvat ook alles wat daarbij hoort. Van het egaliseren van de vloer tot het aanleggen van krachtstroom of nieuwe waterleidingen. Is er iets dat wij zelf niet kunnen doen, dan organiseren we kosteloos een specialist die dit wel kan. Zo bent u ervan verzekerd dat uw keuken tot in de puntjes geregeld is.  

Ons doel 

Een keuken kopen is een speciaal moment, want de keuken is het hart van het huis. Hij gaat misschien wel 20 jaar mee en ons doel is dat u ook na al die jaren nog blij bent met uw aankoop. We gaan dus niet voor een zo snel mogelijke sale waarop u naar een paar jaar bent uitgekeken, maar hebben liever dat u wat langer nadenkt over de uiteindelijke beslissing en dan écht tevreden bent. 
 
Tijdens het hele proces kunt u rekenen op onze expertise, hulp en eerlijk advies. Is iets niet mogelijk of zijn er betere alternatieven? Dan zijn wij hierin open en denken we mee in oplossingen. Want problemen zijn er om op te lossen. Dus wilt u binnenkort een keuken kopen in Dokkum of omgeving, maak dan zeker een afspraak en kom langs bij Van der Heide Keukens in Dokkum voor eerlijk advies en een duurzame keuken! 
Specialist 1
Specialist 1
Projectmanager
Specialist 2
Specialist 2
Back end developer